A Csapat

TechPOT team

„A munka hozott össze minket. Az innováció, a fejlesztés, és az új dolgok létrehozása tart össze.”

Kezdjük a Legelején...

TechPOT design discussion

Két vezetőnk, András és Zsolt több mint 14 éve kezdtek el együtt dolgozni. Zsolt a fejlesztésért, míg András a pénzügyekért és az üzleti stratégiáért volt felelős.

A vezetősséghez végül harmadik és legújabb tagként csatlakozott a programozó matematikus Gabriella, aki magával hozta éles eszét és női érzékenységét, melyre minden jól felépített vezetőségnek szüksége van.

Hiszünk a kommunikáció erejében, ezért rendszeres, mindennapi tevékenységünket képzik a vezetőségi megbeszélések. Együtt hozzuk a döntéseket, legyen szó az elromlott kávéfőzőről, vagy olyan lényeges kérdésekről, mint az új termékeink márkaépítési stratégiája.

A kemény munka kifizetődő...

Az első pár évben igazán keményen dolgoztunk egy vezető fitnesz szoftver kifejlesztésén, ami ma is több, mint 50 fitnesz klubban működik. Később egy intelligens karbantartó modulon dolgozunk, melyet fitneszgépek számára készítettünk. A befolyó nyereségét visszaforgattuk vállalkozásunkba, így lehetőségünk nyílt olyan szakemberek alkalmazására, mint fejlesztő vagy ügyfélkapcsolati munkatárs.

Mialatt különböző cégek IT rendszerein dolgoztunk, rájöttünk, hogy új, forradalmi webes termékeket kell létrehoznunk. Egyre több nagyszerű cég figyelt fel csapatunk munkájára, és számos projekttel bíztak meg bennünket.

TechPOT team is working hard

Ötleteinket és törekvéseinket mindig megosztjuk, ezáltal ösztönözve egymást, így minden alkalom egy új tanulási lehetőségként szolgál. Nálunk egyetlen nap sem múlik el mosolygás és nevetés nélkül.

Változást hozunk...

Design the tools

Sosem felejtettük el, hogy eredetileg milyen céllal hoztuk létre vállalkozásunkat. Zsoltot mindig a haladás és a fejlődés motiválta, melynek középpontjában új értékek létrehozása ált. András, mint technológiai eszköz guru, a piackutatás és az értékesítés irányába volt elkötelezett.

Miután szakembereink mindent megtettek annak érdekében, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, illetve a legjobb megoldást nyújtsák számukra, tudtunk egy kis időt szakítani saját termékeinkre is. Azonban tisztában voltunk vele, hogy ehhez több segítségre van szükségünk, így fokozatosan bővítettük csapatunkat fejlesztőkkel, tervező grafikusokkal, és ügyfélkapcsolati munkatársakkal.

Három évvel ezelőtt cégünk multinacionális szintre emelkedett, amikor Mad Tatu LLC. néven az Egyesült Államokban és Kanadában is kiterjedt.

Vezetési stílusunk épp olyan egyedi, és rendkívüli, mint az ötleteink, és projektjeink. Hisszük, hogy kollégáink nem csak úgy jönnek be mint egy átlagos munkahelyre, hanem azért hogy együtt valami újat, értékeset és maradandót alkossunk. Senki sem kezeli a munkavállalókat alkalmazottakként, mindannyian azonnal a csapat tagjaivá válnak.

Mindenki hozzáad a csapat értékeihez, különböző kiváló képességeikkel. Van aki elképesztő ötletekkel vagy lenyűgöző grafikai megoldásokkal áll elő, remek szövegeket fogalmaz, vagy csupán nagyszerű a munkaetikája és kimagasló a hozzáállása.

A sikeres termékeknél és szolgáltatásoknál kulcsfontosságú az átgondolt tervezés. A tökéletességhez vezető út a részletekben rejlik, melyhez elengedhetetlen, hogy megfelelő időt fordítsunk rá.

Amit valójában csinálunk

Support

A Mad Tatu Development szolgáltatásai között található a webes, a mobil, valamint az alkalmazásfejlesztés és a hardvertervezés. Az általunk kínált szolgáltatások a stratégiai tanácsadástól, a tetszőleges bonyolultságú alkalmazások fejlesztésén át a legkomplexebb online rendszerek bevezetéséig terjednek. Nyomon követjük a legújabb irányzatokat és technológiákat, annak érdekében, hogy az Ön vállalata számára a legjövedelmezőbb megoldásokat kínáljuk. Fejlesztéseinknél csak jól bevált és megbízható technológiákat alkalmazunk.

Az Ön cége is profitálni fog a több mint 10 éves szakmai tapasztalatunkból, miközben nagyszerűen működő, gyors, megbízható és dinamikus oldalakat és alkalmazásokat hozunk létre.

Szakképzett csapatunk segít Önnek kialakítani és fejleszteni a felhasználói felületet (UI), hogy a termékei és szolgáltatásai tökéletes formában jelenhessenek meg a piacon. Széleskörű tapasztalatunk és változatos hátterünk lehetővé teszi, hogy csapatunk megértse ügyfeleink üzleti szükségleteit és hozzásegítse őket céljaik eléréséhez.

Napjainkban a kivitelezés nem csak a tartalomról és a megjelenésről szól. Elengedhetetlen a követelmények meghatározása és alapos tervezést követően a stratégia kialakítása. Az nyer, aki a legjobb stratégiával és tervvel rendelkezik, ami alapján dolgozhat. Amíg egyedül van a pályán, arra mehet, amerre szeretne, és azt tehet, ami jól esik, de amint valaki más is belép az arénába, őt is figyelembe kell vennie. Az üzleti élet szinte minden területén nagy a verseny a vevők kegyeiért. Célunk, hogy a legmegfelelőbb webes, mobil és alkalmazás stratégiával biztosítsuk az Ön sikerét gazdasági piacán.

A Mad Tatu Development a megoldások széles választékát kínálja, annak érdekében, hogy kielégítsük Ön és vállalkozása igényeit az e-kereskedelem, tartalom menedzsment, ERP, tárhely-, web és alkalmazás fejlesztés, illetve a mobilalkalmazások területén. Interaktív fejlesztési folyamatunk képessé tesz minket arra, hogy Önnel szorosan együttműködve testre szabjuk a projektet. Biztosítjuk arról, hogy az általunk felépített rendszer teljesíti a már meglévő és a jövőben felmerülő igényeit, és elősegíti vállalkozásának gyors növekedését.

Lelkesedés...

Our dog - Sheldon

Magasan képzett fejlesztőink hatékonyak az összetett adatbázisok és rendszerek tervezésében, gyakorlottan készítenek sablonokat és keretrendszereket, hogy a legjobb megoldást nyújtsák Önnek. Mindezen túl előre elkészített modulokkal és rendszerekkel is dolgozunk, melyeket cége arculatához igazítunk és egyedi módosításokkal biztosítjuk, hogy széleskörűen teljesítsék elvárásait. Szakértői csapatunk sok éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a programozás és fejlesztés terén. Az eredmény minden esetben egy gyors, megbízható és kimagasló stabilitású rendszer.

A fejlesztőcsapatunk a technológia legújabb hullámait lovagolja meg. Mi tudjuk, mi táplálja a szenvedélyét, mert ez a mi szenvedélyünk is. A lényeg a részletekben rejlik. Látvány, érzés, felépítés, gyorsaság és megbízhatóság. Semmit sem veszünk félvállról. Ez az életünk.

Hölgyeim és Uraim, nem feledkezhetünk meg csapatunk kabalájáról, az egyedüli és megismételhetetlen Sheldonról. Ő a valaha volt leglelkesebb és legboldogabb kutya a világon. Minden nap, amit velünk tölt ünnep a számunkra. Imádjuk szeretgetni, elkényeztetni, és ölelgetni. Ne higgyenek a képnek, csak tetteti az alvást. Hát nem aranyos?

Ha most előrendeli a TechPOT-ot, kollekciónk első darabjai közül, bevezető áron lesz Öné ez a szuper intelligens virágcserép, így jóval olcsóbban juthat hozzá mint a termék tényleges költsége.

Rendelje elő most!*

techPOT


*A fent említett előrendelés nem egy valós rendeléssel egyenértékű!