A TechPOT története

TechPOT brainstorming

A TechPOT ötlete egy igazán bosszantó, mindennapi balesetből született meg, amely valószínűleg a legjobb dolog volt ami történhetett velünk...

Mindannyian szeretjük a növényeket, szeretjük körbevenni magunkat velük, szeretjük ahogyan minden szobába életet lehelnek és ahogyan illatuk minden kis sarkot eláraszt… azonban annak ellenére, hogy a legjobbat akarjuk nekik, sajnos mégis kivételes tehetségünk van elpusztítani őket.

Talán azért mert különleges hozzáértés hiányában nem tudjuk pontosan, hogy mire és mikor van szükségük vagy egészen egyszerűen túlságosan elfoglalnak a mindennapi teendőink, így elfejetünk megfelelően gondoskodni róluk.

A kreativitás szolgál vállalkozásunk motorjának üzemanyagaként. Habár némely koncepciónk egyszerűnek tűnhet a legelején, azonban újabb és újabb ötletek kezdenek áramlani, ahogy egyre jobban belemélyedünk a feladatokba.

Az Ötlet

Miután a fent említett baleset, nem csak egyszer történt meg velünk, elkezdtünk gondolkodni… Mi lenne, ha lenne egy olyan rendszer ami értesítene minket amikor növényünk bajban van?

Ötleteink szárnyra kaptak és egymás után érkeztek a kérdések, majd miután választ találtunk arra, hogy “Miért?”, olyan kérdésekre tértünk át, mint például: “Hogyan?”, “Mikor?” , “Mennyibe kerülne?” és “Mi lenne ha?” … Egyre több és több ötletünk támadt, hogy mit adhatnánk hozzá a jövőben.

Néhány komoly eszmefuttatást követően, gondolatainkban megszületett a tökéletes elképzelés, létre fogunk hozni egy szuper okos virágcserepet. Ahogy belekezdtünk a kutatásunkba jó-néhány hagyományos virágcserépre akadtunk a világban, viszont ezekkel ellentétben a mienk egyedi lesz, sokkal csinosabb és okosabb mint a piacon fellelhető hasonló termékek.

World of plants

Piac Kutatás

TechPOT drawings

Ahogy elképzelésünk kezd életre kelni, ambíciónk is egyre erősebbé válik.

Megbeszéléseink másik kulcsfontosságú részét képezték az olyan kérdések mint a cserép formaterve, illetve a legmegfelelőbb használhatóság elérése.

A potenciális vállalkozókkal és alvállalkozókkal létrejött, hosszú órákon keresztül tartó megbeszéléseket követően, megbizonyosodtunk róla, hogy ötletünk megvalósítható és a vásárlóknak nem fog túl sokba kerülni termékünk.

Hosszas egyeztetést követően a második, felerősített verziónkat TechPOTentialnak neveztük el, mivel pontosan látjuk, hogy az esélyt és a lehetőséget hordozza magába.

Piackutatást végeztünk, hogy megtudjuk van-e kereslet a termékeinkre és az eredmény lenyűgöző volt. Ekkor döbbentünk rá, hogy a TechPOT és a TechPOTential nem csak egy álom többé, egy valós szükségletet elégítenek ki hiszen segítséget nyújt az embereknek otthonukban, hiszen ez a legkorszerűbb segítség a növényvédelem területén.

Finanszírozás

TechPOT 3D models

Az egyik célunk, hogy amint lehetséges, megtaláljuk a megfelelő anyagot és szerszámokat melyek megfelelő áron érhetőek el. A megvalósítás rögös útnak tűnhet, azonban reméljük, hogy elszántságunk meghozza a kívánt eredményeket.

A következő lépésként meg kellett találnunk a megfelelő lehetőséget projektünk finanszírozására. Mindannyian egyetértettünk abban, hogy amennyiben az Indiegogo-n indítjuk el projektünket, lehetőségünk nyílik rá, hogy a tömeggyártáshoz szükséges tőke elérésén kívül egy aktuális képet kapjunk a termékünkről szeléskörben alkotott véleményről, emellett megadhatjuk a lehetőséget, hogy a támogatóink legyenek az első vásárlóink.

Keress meg minket az Indiegogo-n!

A TechPOT előrendelése megmutatja nekünk érdeklődését termékünk iránt. Ha most előrendeli a TechPOT-ot, kollekciónk első darabjai közül, bevezető áron lesz Öné ez a szuper intelligens virágcserép, így jóval olcsóbban juthat hozzá mint a termék tényleges költsége.

Kickstarter Logo

Ha most előrendeli a TechPOT-ot, kollekciónk első darabjai közül, bevezető áron lesz Öné ez a szuper intelligens virágcserép, így jóval olcsóbban juthat hozzá mint a termék tényleges költsége.

Rendelje elő most!*

techPOT


*A fent említett előrendelés nem egy valós rendeléssel egyenértékű!